Ionut Coldea (39 de ani) este noul director general (CEO) al Euromedia Group, cel mai mare jucator de pe piata de publicitate outdoor din Romania, dupa ce Bogdan Vasile, fostul CEO al companiei, a renuntat la mandatul detinut din noiembrie 2010.

Acesta a preluat functia din 24 ianuarie. Coldea are o experienta de peste 10 ani pe piata de publicitate outdoor din Romania.
Pe de alta parte, pozitia de director operational va fi preluata de Catalin Ilie (43 de ani), un manager cu o vasta experienta de business in industria audiovizualului.
„Ne dorim sa continuam aceeasi directie a politicii de management si sa consolidam pozitia de lider de piata a companiei”, declara noul CEO, Ionut Coldea.
Euromedia Group SA este prezenta pe piata de publicitate outdoor din Romania de peste 15 ani, iar in ultimii doi ani a trecut prin doua tranzactii.
Initial, in decembrie 2012, slovacii de la JOJ Media House au achizitionat Epamedia, fostul actionar direct al Euromedia Group. Grupul austriac Epamedia detinea pe piata locala agentiile Beta Cons si Euromedia Group, insa de la inceputul lui 2013 cele doua agentii au fuzionat sub numele de Euromedia Group.
Apoi, grupul de media slovac JOS Media House a vandut Euromedia Group in proportie de 100% catre un grup privat de investitori romani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si