Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, vrea sa lanseze o televiziune de business si lifestyle, cu denumirea TV Life, o solicitare in acest sens urmand sa fie analizata in sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), scrie Mediafax.

Societatea M&M Channel SRL din Bucuresti a solicitat CNA acordarea unei licente pentru televiziunea TV Life, un canal care va avea "un profil tematic, de business si business lifestyle".

Solicitarea M&M Channel SRL de acordare a licentei pentru televiziunea TV Life va fi analizata marti, aparand pe ordinea de zi oficiala a sedintei CNA.

Daca va primi acordul CNA, televiziunea TV Life ar urma sa emita atat pe satelit, cat si prin retele de comunicatii electronice.

Societatea M&M Channel SRL a fost inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului pe 8 mai 2013 si are sediul in Bucuresti.

Citeste si:
Money Channel si-a intrerupt emisia 90 de zile
The Money Channel si-a...

Asociatii sunt Triumf Construct SA (90%) si Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este si administrator al societatii M&M Channel SRL, potrivit informatiilor de la Oficiul National al Registrului Comertului.

Actionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) si Elena Paun (0,013%). Elena Paun este si administrator si presedintele consiliului de administratie al societatii Triumf Construct SA.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, avand mai multe hoteluri in Bucuresti si la mare. Pe langa lantul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai detine lantul de restaurante Spring Time si fabrica de conserve Mandy si are investitii in domeniul imobiliar.

Totodata, omul de afaceri Mohammad Murad are un parteneriat in domeniul audiovizualului cu televiziunea de business The Money Channel, a carei licenta audiovizuala este detinuta de societatea Realitatea Media SA.

Citeste si:
CNA a amanat decizia pentru televiziunea TV Life pe care vrea sa o...
CNA a amanat decizia pentru...

In 30 aprilie 2013, Consiliul National al Audiovizualului a aprobat noua grila a The Money Channel si functionarea televiziunii din noile sale studiouri din Bucuresti. Imobilul in care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este detinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanteaza televiziunea


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
The Money Channel se inchide