Autorii care vor sa devina membri ai Uniunii Scriitorilor din Romania (USR) isi pot depune dosarele in acest sens, pana pe 14 martie, potrivit unui anunt postat pe site-ul institutiei.

"Filialele USR anunta public ca primesc la sediile lor, pana vineri, 14 martie 2014, dosarele de intrare in Uniunea Scriitorilor din Romania. Conform Statutului USR, Comitetul Director al fiecarei Filiale va propune Comisiei de Validare a USR dosarele eligibile", se spune in anunt, conform Mediafax.

Dosarele trebuie sa contina doua formulare ce pot fi descarcate de pe site-ul USR (formularul de cerere si formularul privind fisa candidatului), cel putin doua cronici literare pentru fiecare dintre cele trei carti prevazute de Statutul USR, precum si cartile candidatilor.

Totodata, Comitetul Director al USR a facut precizarea ca vor fi luate in considerare, in primul rand, articolele si cronicile semnate de critici literari de autoritate recunoscuta si mai putin, sau in al doilea rand, titlurile revistelor unde sunt publicate aceste articole

Citeste si:
CSM mareste numarul completurilor de 5 judecatori de la ICCJ
CSM mareste numarul...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romania, 60 de dosare de infringement la Comisia Europeana