Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.
Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

"Vanzarile de flori cresc de pana la 10 ori, iar de Craciun chiar si mai mult, depinde de strategia fiecarui comerciant in parte", a mai spus Dosinescu.

Reteaua florariilor FlorideLux, cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, planuieste ca pana la finalul anului 2015 sa deschida 50 de francize, inclusiv in afara tarii.

Anul trecut, compania a deschis o franciza la Brasov, iar in acest an urmeaza una la Cluj-Napoca.

Pentru 2013, florariile estimau afaceri de 750.000 euro.

Citeste si:

Floridelux.ro a semnat recent un parteneriat prin care clientii vor putea cumpara flori de pe platforma online a retelei de hipermarketuri Carrefour.

Carrefour opereaza in Romania patru formate de magazine, cu un total de 163 de magazine - 25 hipermarketuri Carrefour, 78 supermarketuri Market, 59 magazine de proximitate Express si un magazin online.

Retailerul a avut in 2012 vanzari totale de 986 milioane euro, fara TVA, in crestere cu 3% fata de 2011, si un profit de 23 milioane euro.