Floridelux.ro: In 2014 vrem sa deschidem 50 de francize, inclusiv in afara tarii

Vanzarile de flori cresc si de zece ori in perioada sarbatorilor dintre Sfantul Valentin si 8 martie a declarat Marius Dosinescu, directorul executiv si fondatorul Floridelux.ro.

Daca ai un magazin online, esti furnizor de servicii pentru online ori esti interesat de marketing, participa la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital.
Afla mai multe detalii pe site-ul: www.ecomteam.ro.

"Vanzarile de flori cresc de pana la 10 ori, iar de Craciun chiar si mai mult, depinde de strategia fiecarui comerciant in parte", a mai spus Dosinescu.

Reteaua florariilor FlorideLux, cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, planuieste ca pana la finalul anului 2015 sa deschida 50 de francize, inclusiv in afara tarii.

Anul trecut, compania a deschis o franciza la Brasov, iar in acest an urmeaza una la Cluj-Napoca.

Pentru 2013, florariile estimau afaceri de 750.000 euro.

Citeste si:
...
FlorideLux.ro: Primele...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Floridelux.ro a semnat recent un parteneriat prin care clientii vor putea cumpara flori de pe platforma online a retelei de hipermarketuri Carrefour.

Carrefour opereaza in Romania patru formate de magazine, cu un total de 163 de magazine - 25 hipermarketuri Carrefour, 78 supermarketuri Market, 59 magazine de proximitate Express si un magazin online.

Retailerul a avut in 2012 vanzari totale de 986 milioane euro, fara TVA, in crestere cu 3% fata de 2011, si un profit de 23 milioane euro.

Citeste si:
FlorideLux a atras in actionariat BAC Investment Banking si...
FlorideLux a atras in...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri