Artistii nominalizati la premiile Oscar 2014 la categoriile de interpretare si regie, care nu vor castiga pretioasa statueta, vor primi sacose cu cadouri de consolare in valoare de peste 55.000 de dolari, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Starurile de la Hollywood vor participa in numar mare la gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, pe 2 martie, iar nominalizatii din categoriile "cel mai bun actor", "cea mai buna actrita", "cel mai bun actor in rol secundar", "cea mai buna actrita in rol secundar" si "cel mai bun regizor" vor pleca acasa cu cadouri de consolare - Distinctive Assets' Everybody Wins - daca nu vor castiga prestigiosul trofeu.

Potrivit site-ului revistei Variety, cadourile de consolare din acest an vor include cutii cu ciocolata cu arome de vin produse de Chocolatines, pachete de vacante in Canada, Mexic si Japonia, ceasuri elvetiene Slow Watches, bratari create de casa Jan Lewis Designs, alaturi de cutii de ceaiuri si tratamente SPA.

Vedetele care vor primi aceste pachete cu cadouri vor avea, totodata, oportunitatea de a dona cate 10.000 de portii de Halo (mancare pentru animale, n.r.) oricarui adapost pentru animale.

"American Hustle" si "Gravity" conduc in topul productiilor cinematografice care au primit cele mai multe nominalizari - cate 10 - la premiile Oscar 2014 si vor concura inclusiv la categoriile "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor", in timp ce pelicula "12 Years a Slave" a primit noua nominalizari.

La sfarsitul lunii noiembrie 2013, premiile Oscar onorifice au fost acordate actorilor Angelina Jolie, Angela Lansbury si Steve Martin si creatorului de costume Piero Tosi, pentru contributia adusa artei cinematografice.

Cea de-a 86-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri