Reclamele spun in general povesti, povesti facute in special sa vanda produse sau servicii. Unele reclame au idei geniale, altele sufera la acest capitol. Publicatia Ad Age a incercat sa gasesca cea mai buna reclama care promoveaza un anumit produs si care ascunde in spate o poveste.

Coca Cola este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. In campania publicitata intitulata #AmericaIsBeatiful, gigantul american a incercat sa sublinieze faptul ca indiferent de rasa, de origini sau de modul de trai, bautura racoritoare este destinata tuturor.

La randul sau, campania P&G denumita “Thank you, Mom!” (Multumesc, mama!) prezinta lupta copiilor pentru a deveni mai buni, fiind sprijiniti de catre mame. Fie ca sunt mici sau mari, sportivi sau artisti pe gheata, campania prezinta publicului larg incercarile pentru a deveni cei mai buni si munca asidua depusa pentru a-si infaptui dorintele. Campania derulata de catre companie mizeaza pe ajutorul pe care il aduc principalele branduri ale P&G destinate mamelor: Tide, Pampers, Duracell sau Bounty.

Producatorii de bauturi...
Citeste si: Producatorii de bauturi racoritoare au adus economiei 690 mil. euro

1. Care viral v-a placut mai mult?Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Dan Timotin preia conducerea unui joint venture Coca-Cola in Macedonia