Palaria de cowboy pe care Matthew McConaughey a purtat-o in filmul "Dallas Buyer's Club", ce i-a adus un premiu Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, a fost vanduta pentru 13.000 de dolari la o licitatie organizata de site-ul NateDSanders.com, din Los Angeles, potrivit contactmusic.com.

Actorul a purtat palaria alba, marca Resistol, pentru rolul lui Ron Woodroof, un texan seropozitiv care a experimentat, pentru a se mentine in viata, mai toate tratamentele existente la jumatatea anilor '80 contra SIDA. Filmul "Dallas Buyer's Club", inspirat dintr-o poveste reala, a fost regizat de Jean-Marc Vallée, noteaza Mediafax.

Palaria are in interior autograful lui Matthew McConaughey, care a scris si mesajul: "Traieste-ti pur si simplu viata,Matthew McConaughey/ Just Keep Living".

Pretul de pornire al palariei a fost de 3.000 de dolari.

Palaria alba, fabricata in Texas, va fi inmanata cumparatorului cu un certificat de autenticitate eliberat de studiourile Universal Pictures.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut in 1993, dupa rolul din comedia "Marea ameteala/ Dazed and Confused", construindu-si ulterior o cariera stralucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine ma marit?/ The Wedding Planner", "Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" si "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi vazut in 2009 pe marile ecrane in comedia romantica "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" si a jucat rolul principal in drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera in 2011. In ultimii ani, actorul american s-a remarcat in filmele "The Paperboy" si "Magic Mike", iar, mai recent, in alte doua pelicule apreciate de public si de criticii de specialitate - "Dallas Buyers Club" si "Lupul de pe Wall Street".

Citeste si:
Oscar 2014: lista marilor castigatori. Ce filme ai vazut si ti-au...
Oscar 2014: lista marilor...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cele mai asteptate filme ce se vor lansa pana la finalul anului