MEC una dintre cele mai mari agentii de media, o desemneaza pe Oana Padure ca fiind noul CEO al MEC Romania. Aceasta va prelua functia la inceputul lunii mai si va raporta direct catre Anna Lubowska, presedinte al MEC in regiunea CEE, dupa ce Bogdan Prajisteanu, cel care a condus mai bine de sase ani MEC Romania si-a anuntat retragerea din companie.

"Oana ni se alatura, dupa ce in ultimii ani a ocupat postul de managing director al agentiei Media Direction. Un argument esential care ne-a convins ca este cea mai potrivita persoana este abordarea ei orientata catre client, semn ca se va concentra ca agentia sa aiba cei mai talentati oameni, facand din MEC cel mai bun loc de munca din industrie si continuand sa produca rezultate remarcabile pentru clientii nostri", a declarat Anna Lubowska.

Oana Padure este un profesionist in domeniul comunicarii, avand peste 13 ani de experienta atat in management strategic, cat si in media planning si buying. Oana a ocupat functia de managing mDirector la Media Direction (parte a BBDO Group), din aprilie 2010. Anterior, Oana a lucrat noua ani la DRAFTFCB, unde a avansat ierarhic pana la nivelul de strategic planner director, coordonand atat departamentul de creative strategy cat si pe cel de media planning. Oana este un expert in trasarea viziunii strategice in cadrul industriei, acumuland o buna intelegere globala a business-ului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri