Trustul Intact, detinut de familia Voiculescu, a anuntat ca va lansa pana la sfarsitul anului doua noi posturi TV si un "cotidian de mare tiraj", potrivit unui comunicat al companiei dat publicitatii duminica, 9 iulie.

Compania, condusa de Camelia Voiculescu, fiica liderului Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a lansat la inceputul lunii un canal destinat romanilor din strainatate, Antena International.

"Semnale din piata indica faptul ca cele doua noi televiziuni anuntate de Intact ar putea fi Antena 2 si un post TV pentru copii", a spus analistul media Iulian Comanescu pentru NewsIn.

Antena 2 este proiectul unei televiziuni care va tinti in special publicului masculin, potrivit informatiilor din piata.

Intact sustine ca are "cea mai solida pozitie pe piata mass-media din Romania" si ca valoreaza aproximativ un miliard de euro.

Nici Antena 1 si nici o alta componenta a trustului Intact nu este de vanzare, a spus presedintele companiei, Camelia Voiculescu, citata intr-un comunicat dat publicitatii duminica pentru a nega zvonurile privind o eventuala vanzare a televiziunii Antena 1.

"Intact este in expansiune", a mai spus Voiculescu. Ea a precizat ca "unicul transfer de actiuni care a avut loc in ceea ce priveste actionariatul trustului de presa Intact a fost cel de la Dan Voiculescu catre fiicele sale Camelia si Corina Voiculescu".

Trustul Intact cuprinde, intre altele, posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Euforia Lifestyle TV (Antena 4) si Antena International, posturile de radio Romantic FM si Metropol FM, cotidienele Jurnalul National si Gazeta Sporturilor, saptamanalul economic Saptamana Financiara si o serie de publicatii de nisa, printre care Felicia si Tango.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri