Profesionalismul specialistilor romani i-a determinat pe organizatorii Galelor Premiilor Oscar sa vina in Romania
Chainsaw Europe, sucursala europeana a companiei Chainsaw Inc. din Los Angeles, a deschis, in Romania, studiourile destinate Europei. Chainsaw Europe este prima companie specializata in postproductie digitala de pe piata autohtona.
Chainsaw Europe raspunde tuturor nevoilor de postproductie, folosind cele mai performante sisteme integrate de editare cu tehnologie AVID (Adrenaline - Offline Video, Symphony - Online Video, Pro Tools HD 2 - Audio, etc.).

Printre serviciile oferite de noua companie se numara si servicii de duplicare si stocare a inregistrarilor in conditii de maxima securitate. Materialele editate in studiourile companiei parcurg patru etape de securizare si beneficiaza de sisteme de cod de bare, care asigura nu doar protectia inregistrarilor, ci si confidentialitatea informatiilor. Chainsaw Europe dispune de un sistem performant de transmisie Internet la nivel mondial, care ofera posibilitatea transmiterii inregistrarilor de mari dimensiuni in intervaluri scurte de timp. In plus, compania ofera consultanta si suport pe tot parcursul procesului de editare.

"Romania si-a castigat o excelenta reputatie pe piata americana, in special dupa filmarea peliculei Cold Mountain. In contextul intentiei de extindere a activitatii companiei catre piata europeana, potentialul pietei romanesti si valoarea specialistilor romani ne-au convins sa deschidem studiourile aici", a declarat Bill DeRonde, managerul si fondatorul Chainsaw Inc. El a adaugat ca nu intentioneaza doar sa ofere servicii postproductie clientilor locali, ci doreste sa foloseasca resursele creative ale editorilor romani in proiecte de televiziune din Europa si SUA. Chainsaw Europe combina experienta si tehnologia expertilor americani cu talentul editorilor romani. Astfel, echipa din Romania a beneficiat de cursuri de pregatire in Los Angeles, lucrand alaturi de colegii lor americani. In cele sase saptamani care au trecut de la deschiderea studiourilor, compania a colaborat deja cu o mare parte a agentiilor de publicitate de renume, in momentul actual fiind in tratative pentru incheierea unor parteneriate cu retele de televiziune precum BBC si Fox, cu producatori americani si francezi, dar si cu retelele de televiziune romanesti.

Compania detine un portofoliu impresionant, realizand postproductia unora dintre cele mai faimoase show-uri de televiziune din America: ultimele patru editii ale Galei de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Music Awards, Emmy Awards, sau popularul show "American Idol" (Idolul american), difuzat de reteaua Fox. La acest palmares impresionant se adauga experienta pe care Chainsaw Inc. a acumulat-o in postproductia de film si emisiuni TV, precum si in editarea spoturilor publicitare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri