Consilul Concurentei a autorizat transformarea brandului Guzu Chim in Fabryo

Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica rezultata prin preluarea controlului asupra producatorului de vopsea Fabryo Corporation SRL de catre fondul suedez de investitii Oresa Ventures NV si Daniel Guzu, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Autoritatea de concurenta considera ca aceasta operatiune nu are ca efect restrangerea, inlaturarea sau denaturarea concurentei pe pietele pe care isi desfasoara activitatea compania, respectiv piata vopselelor decorative, piata solventilor pentru vopsea alchidica si vopsea de automobile, piata antigelului, piata adezivilor si piata comercializarii materialelor de constructii si a altor produse auto, se precizeaza in comunicat.

Initial, controlul asupra companiei Fabryo Corporation SRL, respectiv asupra fostei societati Guzu Chim Prod SRL, era detinut de compania cipriota Fabryo Holding Ltd.

In Romania, fondul de investitii Oresa Ventures NV detine pachet minoritar si la lantul de magazine IT si produse electrocasnice Flamingo, iar printre investitiile efectuate in trecut se numara compania de servicii private de sanatate Medicover, compania de leasing Motoractive si compania de credite de consum Credisson.

Societatea Fabryo Corporation SRL produce si comercializeaza pe piata romaneasca vopsea decorativa, solventi pentru vopsea alchidica, solventi pentru vopsea de automobile, antigel, materiale de constructii si alte piese auto.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri