Se apropie startul celui mai mare concurs de fotografie organizat in Romania, avand ca tema Bucurestiul, asa cum este vazut de locuitorii sai si de turisti.

"Ochiul Magic" se va desfasura in perioada 17-25 mai, iar in urma concursului, vor fi desemnati peste 400 de castigatori. Fotografiile lor vor fi incluse in albumul oficial al Primariei Municipiului Bucuresti, acea culegere de imagini reprezentative, cu strazile cele mai frumoase, monumentele cele mai valoroase si trairile cele mai colorate ale vietii de zi cu zi. Sunt invitati sa participe atat fotografi profesionisti cat si amatori, indiferent de varsta, sex, nationalitate, experienta sau de tipul aparatului de fotografiat.

"Orice persoana care are un telefon inteligent, un aparat foto sau o tableta se poate inscrie in concurs. Inscrierea se face online pe site-ul Ochiul Magic sau pe 17 mai la Pavilionul Artelor care va fi instalat in Piata George Enescu din Capitala. Estimam ca se vor inscrie in concurs aproximativ 4.000 de persoane", a declarat Traian Negrei, directorul Administratiei Monumentelor si Patrimoniului Turistic (AMPT), care organizeaza acest concurs.

Pentru participare sunt necesare trei fotografii: una din portofoliul propriu, una realizata in zona care i-a fost desemnata aleatoriu concurentului ulterior inscrierii pe site si o a treia din timpul maratonului foto, care va incepe dupa startul oficial, pe 18 mai 2014, ora 13.00.

Bucurestiul va fi impartit in cinci zone, fiecare parte avand asociata o culoare: rosu, verde, galben, albastru sau negru. "Am avut grija ca fiecare culoare sa cuprinda si un pic din centrul orasului, un parc, monumente si cladiri interesante", a mai precizat directorul AMPT.

Pe 22 mai, fotografiile vor fi trimise comisiilor de jurizare, iar pe 25 mai vor fi anuntati castigatorii. Sunt pregatite 400 de premii a cate 100 de lei fiecare si trei mari premii in valoare de 1000 lei, 1500 lei si 2500 lei.

Vor fi cinci comisii de jurizare a cate cinci membri fiecare. Notarea imaginilor se va face “in orb”, respectiv juratul nu va vedea decat poza si un cod de identificare. Numele celui care a realizat fotografia va fi cunoscut doar dupa ce jurizarea s-a incheiat si castigatorii au fost desemnati.

Concursul se va incheia pe 25 mai, cu o seara de gala, cand vor avea loc prezentatea imaginile castigatoare, un cocktail si o petrecere surpriza, dedicata tuturor castigatorilor. Pentru ca seara sa fie una cu adevarat festiva, fiecarui castigator i se va trimite o invitatie dubla. Astfel, petrecerea va numara peste 800 de persoane.

Pentru cei care doresc sa se inscrie si mai ales pentru a cunoaste mai multe detalii privind conditiile de participare si specificatiile tehnice, vizitati site-ul ochiul-magic.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri