Saptamana aceasta a fost publicata lista anuala a celor mai importante personalitati media la nivel mondial, MediaGuardian 100. Dupa cum anunta cotidianul The Guardian, pe locul intai se afla directorul general de la BBC, Mark Thompson. Acesta este responsabil pentru reinventarea profilului companiei de stiri BBC in vederea unei mai bune adaptari la era digitala, ceea ce a necesitat si restructurari masive de personal.

Pe locul al doilea in topul MediaGuardian se afla Steve Jobs, fondatorul si directorul executiv al companiei Apple. Jobs a revenit la Apple in 1997 pentru a coordona dezvoltarea produselor iMac, iPod si iTunes, care au permis companiei sa scoata profituri enorme prin exploatarea internetului. Multi dintre cei care ocupa pozitii importante in top isi desfasoara activitatea la companii de media cu servicii pentru internet. Pe locul patru in top s-au ridicat anul acesta fondatorii Google, Sergey Brin si Larry Page. Steve Jobs l-a detronat de pe pozitia a doua pe mogulul media Rupert Murdoch.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri