Numele lui Edward Snowden apare in reclamele folosite de Imperial Brands, importator si distribuitor de bauturi alcoolice, pentru a promova o marca de vodka poloneza in America. Fostul agent al NSA este mentionat in afisele pentru Sobieski Vodka, care apar in mai multe orase din Statele Unite, informeaza Business Insider.

Pentru a promova marca de vodka, creatorii campaniei au folosit sloganul “De ce Edward Snowden regreta ca nu a cautat azil in Polonia”. Spionul American a primit azil politic in Rusia dupa ce a dezvaluit detalii importante cu privire la amploarea sistemului de supraveghere organizat de Agentia Nationala pentru Securitate Nationala americana. Fostul angajat al NSA a devenit acum un simbol si este folosit ca un instrument de marketing.

Reclamele au fost vazute si popularizate de utilizatorii retelei sociale Twitter, care au fotografiat imagini din California, Miami, Texas si Chicago.

“Ne distram impartasind punctul nostru de vedere intregii lumi si aceasta campanie este un bun exemplu”, a declarat Timo Sutinen, vicepresedintele de Marketing si dezvoltarea afacerilor la Imperial Brands. Compania a investit cateva milioane de dolari in aceasta campanie.

Imaginea lui Edward Snowden nu este folosita numai in reclame. Regizorul Oliver Stone vrea sa faca un film care sa spuna povestea agentului american.

Sursa foto: Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri