Tudor Chirila li se alatura celorlati trei antrenori, Loredana, Smiley si Marius Moga, iar Pavel Bartos va fi gazda show-ului si in cel ce-al patrulea sezon. Tudor Chirila este un artist complex: actor, solist vocal si compozitor. Vocal al formatiilor Vama Veche si Vama, Tudor are o cariera de peste 18 ani in muzica, timp in care a compus peste 80 de piese.

“De-a lungul timpului am refuzat multe oferte in televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuseam deloc sa ma imaginez in postura de TV host. Actor si cantaret e cateodata chiar prea mult. Cu atat mai legitima devine intrebarea: - De ce Vocea Romaniei? Pentru ca imi place ideea ca as putea sa impartasesc cate ceva din experienta mea unor oameni care vor sa reuseasca in muzica. In viata mea am invatat multe si pe gratis de la oameni generosi. In al doilea rand sper ca prezenta mea in acest show va aduce mai mult in atentia publicului muzica pop-rock, care in momentul de fata nu beneficiaza de expunerea pe care o merita”, declara Tudor Chirila.

„Toamna trecuta l-am invitat pe Tudor sa cantam impreuna la Sala Palatului si la repetitii mi-a urat sa castig «Vocea Romaniei». Anul asta, va avea el sansa sa fie castigatorul noului sezon. Ii urez bun venit in echipa“, a declarat Loredana.

Citeste si:

“Ma bucur ca am ramas alaturi de Smiley si Loredana pe care ii respect, si ca am ocazia sa lucrez cu un om talentat pe atat de multe planuri cum e Tudor Chirila. Tudor, bine ai venit in gasca noastra!" , spune Marius Moga.

"In echipa lui Tudor vor veni voci care vor acoperi un segment nou de talente. Sunt convins ca-si va construi o echipa puternica", afirma Smiley.

Lansat in luna decembrie a anului 1995, canalul PRO TV face parte din grupul international de media si divertisment CME. Avand ca public tinta adultii cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din zone urbane, PRO TV are o grila de programe care include filme si seriale internationale de, precum si o diversitate de productii locale – stiri, show-uri de divertisment si programe de fictiune.