Jucatorul cu nr. 10 al Columbiei, James Rodriguez, a marcat cel de-al saselea gol al sau la acest turneu mondial, dupa un penaly executat in fata Braziliei. Imediat dupa marcarea golulul pe bratul fotbalistului a fost observata o lacusta uriasa, potrivit Daily Mail. Imaginea a facut imediat inconjurul retelelor sociale.

Vedeta Columbiei, James Rodriguez a parasit Cupa Mondiala cu 6 goluri marcate si cu un musafir nepoftit pe mana sa. Acesta si-a ajutat echipa cu un gol in infrangerea suferita in fata Braziliei, dupa un penalty executat, si in timp ce sarbatorea avea o insecta uriasa agatata de brat. Se pare ca insecta a aterizat pe bratul fotbalistului chiar inainte de penalty si a zburat la scurt timp dupa ce acesta a marcat.

Jucatorul echipei Monaco a fost cuprins de lacrimi pe finalul meciului, dar lacrimile acestuia n-au avut de-a face cu musafirul de pe bratul sau. Brazilia a distrus sperantele Columbiei de calificare prin golul marcat in minutul 7 de Thiago Silva si o lovitura superba executata de David Luiz.

Brazilia a castigat cu 2-1 in fata Columbiei la Fortaleza si s-a calificat in semifinale

Rodriguez conduce in clasamentul marcatorilor dupa ce a marcat in toate cele 5 meciuri pe care le-a jucat. Urmatorii in top sunt Neymar si Lionel Messi, ambii cu cate 4 goluri.

Citeste si cum influenteaza Campionatul Mondial popularitatea fotbalistilor pe Facebook.

Sursa foto: BuzzFeed via Twitter

Sursa foto: ESPN FC/Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri