Jucatoarele de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, Petra Kvitova, locul 4 WTA, si Caroline Wozniacki, locul 11 WTA, i-au turnat apa rece pe cap directorului turneului de categorie Premier Connecticut Open de la New Haven, Anne Worcester, in cadrul campaniei umanitare ALS Ice Bucket.

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donatii la care au aderat numeroase personalitati din intreaga lume. Participantii sunt provocati sa isi toarne pe cap apa rece si sa faca o donatie pentru cerecetarea in domeniul afectiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apa rece s-au numarat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake si Cristiano Ronaldo. Si presedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alatura acestei campanii.

Inregistrarea momentului in care Anne Worcester este udata cu apa de cele trei jucatoare de tenis a fost postata pe contul de Twitter al directorului turneului american, anunta Mediafax.

Simona Halep este principala favorita la New Haven, unde s-a impus anul trecut, invingand-o in finala pe sportiva ceha Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2.

La actuala editie, Halep este calificata direct in turul secund, faza in care va juca impotriva invingatoarei meciului dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia), locul 68 WTA, si Silvia Soler-Espinosa (Spania), locul 71 WTA, jucatoare venita din calificari.

Cea mai tare miscare de marketing a verii: ce au in comun brandurile Simona Halep si Dedeman

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri