Cine Grand, parte a grupului indian Cine Grand Network, a deschis primul sau cinematograf din Bucuresti si al doilea al retelei, dupa ce anul trecut a inaugurat un spatiu de entertainemt si in Uvertura Mall din Botosani.

Reprezentantii Cine Grand sunt optimisti si se asteapta ca numarul de sali de cinema sa creasca progresiv in urmatoarea perioada, pe fondul aparitiei de noi centre comerciale in toata tara. “Avem in plan extinderea atat in Romania, cat si in regiune, Anul viitor, in 2015, mizam pe inaugurarea a inca 2 – 3 cinematografe, insa planul nostru este ca pe piata locala sa dezvoltam circa 20 de noi cinematografe”, a declarat pentru wall-street.ro Amitabh Vardhan (foto), CEO al Cine Grand, care sustine ca noi spatii de entertainment vor fi deschise atat in Bucuresti cat si in provincie.

Optimismul indienilor de la Cine Grand vine dupa ce salile de cinema din Botosani, din centrul comercial Uvertura Mall a mers foarte bine. “Am fost foarte incantati de rezultatele Cine Grand Botosani si tocmai de aceea am profitat de acest moment pentru a inaugura un nou spatiu si in Capitala. Sunt inca multe orase in care nu exista niciun cinema si pe care le urmarim cu atentie”, a mai declarat Amitabh Vardhan.

Bucurestiul mai suporta inca 5 – 6 cinematografe. Cum arata piata locala de profil

CEO-ul Cine Grand a mai aratat ca in Bucuresti inca ar mai putea fi deschide 5 – 6 cinematografe, desi concurenta este una foarte ridicata. “Piata creste usor, cu 4 -5% in fiecare an. Cu cat numarul de centre comerciale va creste cu atat vor aparea noi centre de entertainment. Desi piata creste, concurenta pe piata devine din cein ce mai mare, iar acest lucru nu face decat sa invatam cu totii mai bine si sa ne adaptam din mers cerintelor”, a declarat seful Cine Grand.

Cine Grand a deschis cinematograful din Auchan Titan

Indienii de la Cine Grand au inaugurat al doilea centru de entertainment pe plan local, in Bucuresti, in centrul comercial Auchan Titan. Cine Grand Titan, cel mai nou multiplex din Capitala, isi va deschide portile vineri, 19 septembrie, la primul etaj al Centrului Comercial Auchan Titan.

Cine Grand Titan dispune de 7 sali de cinema si 950 de locuri. De asemenea, 3 din cele 7 sali sunt dotate cu fotolii ajustabile. Cele trei sali de la nivelul doi al centrului comercial dispun de o capacitate de circa 180 de locuri, in timp ce restul de patru de la etajul superior, au sali mai mici, cu 60-70 de locuri. Potrivit reprezentantilor Cine Grand, investitia necesara pentru deschiderea spatiului de entertainment s-a ridicat la 3,5 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri