Presedintele SRTv, Stelian Nastase, a fost invitat la audieri, in Comisia pentru Cultura a Camerei, de catre presedintele acesteia, Gigel Stirbu, in urma acuzelor PSD.

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase, care a acuzat presiuni din partea PSD la adresa institutiei pe care o conduce, a fost invitat la audieri, miercuri, in Comisia pentru Cultura a Camerei, de catre presedintele acesteia, liberalul Gigel Stirbu, potrivit Mediafax.

"Comisia pentru Cultura, Arte, Mijloace de Informare in masa din Camera Deputatilor, prin intermediul presedintelui Gigel Stirbu, l-a invitat la audieri miercuri, 24 septembrie a.c., incepand cu ora 11.00, pe presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase. Invitatia a fost lansata pentru a clarifica situatia existenta in acest moment la postul public de televiziune", a anuntat Stirbu. Tanase a vorbit, intr-un interviu acordat "Gandul", despre faptul ca "presiunile au venit din cercuri foarte inalte, de la PSD" in ceea ce priveste activitatea TVR si difuzarea unor emisiuni.

"Sa fii seful TVR in an electoral este o experienta foarte proasta, foarte proasta, pentru ca sunt presiuni enorme, telefoane peste telefoane, rugaminti, suspiciuni (...) Un ministru e un ministru, un senator e un senator, un sef de partid e un sef de partid, un candidat e un candidat si de la nivelul asta exercita niste presiuni. (...) Foarte greu, foarte greu sa stiti si nu ma descurc, pot sa va spun cu toata onestitatea", a pus Stelian Tanase.

Citeste si:
Ludovic Orban ar urma sa bata palma luni pentru o noua alianta
Ludovic Orban ar urma sa bata...

Sursa foto: Shutterstock.com/Telecomanda

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Guvernul Ludovic Orban a trecut in pofida boicotului din Parlament