Presedintele SRTv, Stelian Nastase, a fost invitat la audieri, in Comisia pentru Cultura a Camerei, de catre presedintele acesteia, Gigel Stirbu, in urma acuzelor PSD.

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase, care a acuzat presiuni din partea PSD la adresa institutiei pe care o conduce, a fost invitat la audieri, miercuri, in Comisia pentru Cultura a Camerei, de catre presedintele acesteia, liberalul Gigel Stirbu, potrivit Mediafax.

"Comisia pentru Cultura, Arte, Mijloace de Informare in masa din Camera Deputatilor, prin intermediul presedintelui Gigel Stirbu, l-a invitat la audieri miercuri, 24 septembrie a.c., incepand cu ora 11.00, pe presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase. Invitatia a fost lansata pentru a clarifica situatia existenta in acest moment la postul public de televiziune", a anuntat Stirbu. Tanase a vorbit, intr-un interviu acordat "Gandul", despre faptul ca "presiunile au venit din cercuri foarte inalte, de la PSD" in ceea ce priveste activitatea TVR si difuzarea unor emisiuni.

"Sa fii seful TVR in an electoral este o experienta foarte proasta, foarte proasta, pentru ca sunt presiuni enorme, telefoane peste telefoane, rugaminti, suspiciuni (...) Un ministru e un ministru, un senator e un senator, un sef de partid e un sef de partid, un candidat e un candidat si de la nivelul asta exercita niste presiuni. (...) Foarte greu, foarte greu sa stiti si nu ma descurc, pot sa va spun cu toata onestitatea", a pus Stelian Tanase.

Sursa foto: Shutterstock.com/Telecomanda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri