Pe 29 august Realitatea.net anunta ca publicitatea online se va vinde exclusiv printr-o firma a lui Cristian Burci, patronul Adevarul Holding, cu care Realitatea Media a ajuns la o intelegere. Ei bine, "minunea" n-a tinut decat un pic mai mult de o luna.

De ce? Pentru ca banii care trebuia sa intre in conturile Realitatea Media, conform contractului, n-au fost virati nici pana la aceasta ora. Intelegerea insuma 1,07 milioane de euro pentru o perioada de 16 luni, iar la data de 1 septembrie firma Grafitti Blue SRL (apartinand lui Cristian Burci) trebuia sa vireze o prima transa (avans) de 200.000 de euro, conform intelegerii.

Rares Bogdan, directorul editorial al Realitatea Media, a confirmat situatia in care s-a ajuns: “Sunt extrem de dezamagit de faptul ca o intelegere transparenta, clara, nu este respectata si, mai mult, suntem dusi cu presul. De cate ori ne interesam, ni se spune ca banii au fost platiti fara nicio problema, dar la noi nu ajunge nimic”.

Citeste articolul integral pe Reporter virtual

Sursa foto: Facebook/Realitate.NET

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri