Regizorul Danny Boyle va scoate pe piata un film biografic despre mogulul IT Steve Jobs, iarc actorul care il va interpeta pe cofondatorul Apple este Christian Bale.

Actorul Christian Bale va interpreta rolul cofondatorului Apple Steve Jobs, intr-un film biografic despre mogulul IT, care va fi regizat de Danny Boyle, iar filmarile ar trebui sa aiba loc in primavara anului viitor, potrivit variety.com, anunta Mediafax.

Christian Bale, in varsta de 40 de ani, va interpreta rolul lui Steve Jobs intr-un nou film despre cofondatorul Apple, bazat pe cartea biografica "Jobs" scrisa de Walter Isaacson. Regia noii pelicule va fi semnata de Danny Boyle, laureat cu premiul Oscar pentru "Vagabondul milionar / Slumdog Millionaire", iar scenariul este scris de Aaron Sorkin, scenaristul filmului "Reteaua de socializare/ The Social Network". Noul film va fi produs de Scott Rudin, Mark Gordon si Guymon Casady.

Filmul va avea trei parti, reprezentand fiecare produs Apple lansat

Potrivit scenaristului Aaron Sorkin, povestea va avea trei parti, fiecare avand loc in culisele lansarii cate unui produs faimos legat de numele lui Jobs. "Primul va fi Mac-ul (computer personal creat de Apple, n.r.), al doilea va fi NeXT (companie fondata de Steve Jobs, care a dezvoltat o serie de computere si un sistem de operare ce a dus la crearea, in anii 2000, a sistemelor de operare OSX si iOS, n.r.), iar al treilea va fi iPodul. Este ca si cum as scrie despre The Beatles. Sunt atat de multi oameni care l-au cunoscut si care l-au apreciat", a declarat Sorkin pentru Daily Beast. Anterior, presa a speculat ca rolul lui Steve Jobs ar putea fi jucat de Leonardo DiCaprio.

Galezul Christian Bale a fost distribuit multi ani in productii independente, inainte de a juca in cateva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atentia publicului la varsta de 13 ani, cand a jucat in filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Inceputuri" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptatii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) si "Terminator - Salvarea" (2009). Recent, Christian Bale a jucat in filmul "Teapa in stil american/ American Hustle", de David O. Russel, rolul escrocului Irving Rosenfeld, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar 2014, la categoria "cel mai bun actor in rol principal". Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

Sursa foto: Shutterstock.com/Christian Bale

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri