Spotul Porcul realizat de McCann/Creative Services pentru MTV este singura lucrare din Romania finalista la sectiunea TV iar campania de print Made in Romania Michael, Manson, Slash a ajuns pe lista scurta a festivalului la categoria media.

Juriul Cresta Awards reuneste in acest an 61 de directori de creatie, regizori si grafic designeri din 34 de tari. Campania MTV este cea mai premiata lucrare McCann din ultimul an: 1 Grand Prix la Golden Hammer, 1 Golden Watch la Golden Drum, 6 premii de aur (1 la Golden Drum, 1 Golden Hammer, 1 AdPrint, 3 Ador), 2 arginturi (la Eurobest & Golden Hammer) 1 bronz la Eurobest.

Echipele:

Pentru Made in Romania Michael, Manson, Slash: Creative Director Adrian Botan, Art Director: Radu Tinc, Copywriter: Emilian Arsenoaiei, Fotograf: Nicolae Burcea, Senior Account Manager: Raluca Popescu.

Pentru Porcul: Creative Director: Adrian Botan, Associate Creative Director: Alexandru Dumitrescu, Group Creative Director: Andrei Tripsa, Copywriter: Constantin Milu, Regizor: Radu Muntean, Senior Account Manager: Raluca Popescu.

La editia de anul trecut a festivalului Cresta Awards, McCann a obtinut o nominalizare cu spotul Nunta MTV.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri