Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, de joi, 23 octombrie, ora 12:30, a fost Iulian Padurariu, consultant de marketing asociat in cadrul Marks.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 20-26 octombrie, dedicata Marketingului, este realizata in parteneriat cu retailArena.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este realizata si prezentata de catre jurnalistul Claudiu Vrinceanu. WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business, este difuzat de luni pana vineri, la ora 12:30. Invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii din Romania.

Director de marketing in companii importante romanesti ca Policolor, Murfatlar sau TVR, Iulian Padurariu este partener Trout & Partners pentru birourile din Bucuresti, Chisinau si Viena. Experienta lui numara 11 premii Effie, start-up-ul si dezvoltarea unor agentii de advertising importante si lansarea si pozitionarea unor branduri cunoscute romanesti. In echipa Marks, Iulian Padurariu activeaza ca si consultant de marketing asociat.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum ramane cu pretul cel mai mic in retail?