Orlando Nicoara si-a dat demisia din Mediafax Group; compania are conturile blocate

Orlando Nicoara, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din online-ul autohton, a demisionat din functia de conducere a Mediafax Group, scrie jurnalistul Catalin Tolontan pe blogul personal.

“Problemele pietei presei si cele specifice Mediafax, companie care are conturile blocate din cauza unor datorii la stat pe care le contesta in instanta, au stirnit o discutie intre Nicoara si Sarbu, incheiata cu demisia primului”, a notat Tolontan.”De cind nu mai are ProTV, Sarbu se implica in chestiunile zilnice de business de la Mediafax Group si Orlando nu e omul care sa suporte comportamentul deseori nervos al lui Sarbu”, a descris cineva din interior situatia. Nicoara a fost socotit un lider bun de catre cei cu care a lucrat, ”fiind nu doar descurcaret si informat, dar si extrem de calm si OK cu oamenii in situatiile dificile”.

Surse din cadrul Mediafax au subliniat ca mai multi angajati ai companiei au fost chemati la politie pentru a oferi declaratii privind plata unor contracte de drepturi de autor.

Orlando Nicoara a fost numit in functia de conducere a grupului media in martie 2011. Contactat de wall-street.ro, Orlando Nicoara nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect.

Citeste si:
Primarii se intalnesc cu Teodorovici. "Riscam sa intram in faliment!"
Primarii se intalnesc cu...
Sursa foto: Shutterstock: Demisie

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Mihai Morar, Radio ZU: Lumea îi ține minte pe cei care te fac să te simți bine!
Setari Cookie-uri