Procesul de vanzare a posturilor Pro FM si Info Pro a ajuns intr-o faza avansata. Chiar in aceasta perioada se discuta detaliile finale ale contractului, potrivit unor informatii publicate de catre Paginademedia.ro.

Doi ofertanti se lupta pentru a prelua pachetul de radio al CME, care include reteaua Pro FM, reteaua Info Pro, posturile Dance FM si Music FM si o statie la Chisinau.

- Digi 24 este unul dintre ofertanti. Potrivit informatiilorPaginademedia.ro, RCS are prima sansa, venind cu cea mai mare oferta de pret.

- Cel de-al doilea ofertant este Sorin Enache. Enache negociaza direct prin firma pe care o detine – Met Finance, avandu-i consultanti pe cei de la Ernst&Young.

Mai multe informatii despre cine va cumpara ProFM gasiti aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri