Astfel, la sectiunea Business Start-up, juriul este format din specialisti recunoscuti din sectorul de afaceri si din mediul academic. Printre acestia se regasesc: Viorel Bitu (Director General, Synergizer), Aureliu Ilin (Director Analiza Credite, BRD - Groupe Societe Generale), Dragos Rosca (Director General, Gemisa Investement), Monica Tatoiu (Director General, Cosmetics Oriflame Romania), Mihai Vasiliu (Director General, Quark Corporation), Octavian Thor Pleter (Director academic, Universitatea Romano Britanica), Cezar Scarlat (Profesor Universitar, Universitatea Politehnica din Bucuresti) etc.

Juriul care ii va premia pe cei mai buni studenti in Economie, in cadrul sectiunii Best Student este format din Gabriela Popa (Chief Accountant, Cosmetics Oriflame Romania), Mihai Florin (Conferentiar Universitar, Facultatea CIG ASE), Bogdan Ursuleanu (Reprezentant ASCIG), Ofelia Aleca (Asistent Universitar, Facultatea CIG ASE) si Diana Patrascoiu (Reprezentant ASER).

Juriul sectiunii care se adreseaza tinerilor Membri CECCAR este format din reprezentanti ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania: Marin Toma (Presedinte CECCAR), Emil Florita (Director Executiv Filiala CECCAR Bucuresti), Pavel Nastase (Decan, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune), Dana Vulcan (Consiler Presedinte CECCAR), Mihai Ristea (Sef Catedra Contabilitate, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune) etc.

Premiile de la cele 3 sectiuni de concurs sunt oferite de Fundatia CIEL Romania si de partenerii proiectului: BRD - Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox Romania, Gemisa Investments, Romtelecom, Oriflame Romania, Intuitext, 3Abirotica si Crowne Plaza Bucuresti.

Astfel, tinerii ale caror planuri de afaceri vor castiga la sectiunea Business Start-up vor obtine capital initial (pana la 5.000 de Euro), credit fara dobanda de pana la 25.000 de Euro, tehnica de calcul (laptop-uri, imprimante, copiatoare, scanner-e, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Microsoft Windows XP si Office 2003), solutii de telecomunicatii si internet (telefoane mobile cu abonamente gratuite pentru un an, centrale si aparate telefonice fixe, abonamente la internet pentru un an), mobilier si consultanta de specialitate.

Citeste si:

Castigatorii sectiunii Best Student vor primi burse de pana la 3.000 de Euro pentru finantarea masteratului, laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara, licente Windows si abonamente gratuite la internet pentru un an. De asemenea, vor putea sa urmeze un stagiu de practica la KPMG, una dintre cele mai importante companii de consultanta si audit financiar. La cea de-a treia sectiune, tinerii economisti, Membri CECCAR, pot castiga laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Windows si abonamente gratuite la internet.

Pe langa sponsori, CIEL Awards este sustinut si de Leo Burnett Romania (agentia care a realizat campania de imagine) si de institutii media ca: The Money Chanel, Cotidianul, Cariere, wall-street.ro, 9AM, ROL.ro immromania.ro, rubinian.ro, finantare.ro, plandeafacere.ro, avocatnet.ro. Organizatiile partenere sunt: ASER, FASER, Senatul Studentesc ASE.

Inscrierile la CIEL Awards au loc pana pe 30 septembrie, iar jurizarea va avea loc in lunile octombrie si noiembrie. Informatii detaliate despre concurs si formularele de inscriere sunt disponibile pe www.cielawards.ro.

CIEL Romania, liderul pietei aplicatiilor de contabilitate si informatica de gestiune din Romania a infiintat Fundatia CIEL Romania care are ca prima initiativa competitia CIEL Awards. Proiectul are ca scop sprijinirea tinerilor intreprinzatori, cu idei valoroase, dar cu resurse limitate, pentru a-si dezvolta o afacere proprie. De asemenea, Fundatia CIEL Romania va sprijini absolventi de studii economice si tineri economisti, membri CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).