Mediafax Group este trustul care detine, printre altele, site-urile gandul.info, prosport.ro, zf.ro, apropo.ro, mediafax.ro. Trustul de presa a avut anul trecut afaceri de 17,5 milioane de euro si pierderi de 2,6 milioane de euro.

Orlando Nicoara, seful Mediafax a demisionat

Orlando Nicoara, seful Mediafax Group si unul dintre cei mai cunoscuti oameni din online-ul autohton, si-a dat demisia la inceputul acestei luni. “Problemele pietei presei si cele specifice Mediafax, companie care are conturile blocate din cauza unor datorii la stat pe care le contesta in instanta, au stirnit o discutie intre Nicoara si Sarbu, incheiata cu demisia primului”, a notat Tolontan.”De cind nu mai are ProTV, Sarbu se implica in chestiunile zilnice de business de la Mediafax Group si Orlando nu e omul care sa suporte comportamentul deseori nervos al lui Sarbu”, a descris cineva din interior situatia. Nicoara a fost socotit un lider bun de catre cei cu care a lucrat, ”fiind nu doar descurcaret si informat, dar si extrem de calm si OK cu oamenii in situatiile dificile”, a spus Nicoara.

Surse din cadrul Mediafax au subliniat ca mai multi angajati ai companiei au fost chemati la politie pentru a oferi declaratii privind plata unor contracte de drepturi de autor.