Pentru cei carora le era dor de Oltenia, Saatchi & Saatchi si Bunge Romania le-au pregatit o surpriza: o promotie olteneasca la Unisol, cu Veta, Suca si Gogu a lu’ Zapacitu pe afis si nu in cele din urma, papornita, al carei continut a fost schimbat: 200 de milioane de lei in locul prazului verde.

Campania nationala Unisol ruleaza pe TV (spotul in variantele de 35”, 30”, 25” si 15”), radio, presa, POSM (eticheta promo, postere, etichete la raft) si a fost anuntata printr-un Direct Mailing consumatorilor fideli de Unisol, fie ei olteni, ardeleni, banateni, munteni sau moldoveni.

In rolurile principale: Draga Olteanu Matei - Veta; Sebastian Papaiani -Suca si Virgil Aioanei - Gogu a lu’ Zapacitu’. Spotul a fost filmat in studiourile Multimedia Est, intr-o bucatarie olteneasca, construita cu mestesug de a lu’Buhagiar.

“ Veta lu’ Nea Marin, monopolu’ pe ouale din Banie si papornita cu bani ni s-au parut a fi elementele definitorii pentru spatiul oltenesc si ne-au ajutat sa construim povestea promotiei. Speram sa fie o promotie apreciata de tot romanu’ ”, a declarat Anatoli Ciucurovschi, Senior Copywriter.

Echipa Saatchi: Alina a lu’ Fischetti -Director de Cont, Carmen a lu’ Barda – Supraveghetor de cont; Iosif a lu’ Oprescu–Artist Director; Anatoli a lu’ Ciucurovschi– Mare scriitor si Leana lu’ Catanchin – olteanca sadea, buna prietina a Vetei si producator.
Spotul a fost realizat de regizorul Alex a lu’ Maftei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si