Eminem este acuzat de grupul rap Hotstylz, din Chicago, ca a folosit 25 de secunde din cantecul "'Lookin' Boy", din 2007, in hitul sau din 2013 "Rap God", fara a cere permisiunea, scrie Mediafax.

Cantecul "Rap God", care este inclus pe albumul "The Marshal Mathers LP 2", a intrat in cartea recordurilor Guinness ca piesa muzicala cu cele mai multe cuvinte - 1.560 rostite in cele 6 minute si 4 secunde ale cantecului.

Citeste si:

In luna noiembrie 2014, Raymond Jones, pe numele de scena Raydio G, si Krazee, un alt rapper al grupului Hotstylz, au vorbit despre asemanarile dintre cantecul lor si hitul lui Eminem intr-un interviu acordat revistei americane XXL.

"(Eminem, n.r.) a folosit atat de mult din cantecul nostru, iar asta nu e deloc in regula pentru noi. Chestia e ca a folosit atat de mult si ca trebuia sa ne contacteze direct. Putea sa gaseasca un mod de a ne contacta, cumva. Am vorbit despre problema asta intr-un cantec care se cheama «Rap Fraud», in care am spus ce simtim referitor la lucrul asta", au spus membrii Hotstylz.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, noua albume, care s-au vandut in peste 85 de milioane de exemplare in toata lumea. Dupa ce si-a facut debutul in actorie, in 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost laudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat sa se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vanzari din Statele Unite ale Americii in anul 2010. Cel mai recent album se intituleaza "Shady XV" si a fost lansat pe 24 noiembrie 2014.

Sursa foto: captura YouTube