Trei persoane suspecte pentru uciderea celor 12 persoane in atentatul de la sediul revistei Charlie Hebdo ar fi fost identificate de Politia franceza, a spus Patrick Klugman, viceprimar al orasului Paris, la postul de televiziune CNN.

Cei trei indivizi locuiesc in suburbiile orasului Paris si sunt in varsta de 18, 32 si, respectiv, 33 de ani, potrivit lui Patrick Klugman.

Informatiile nu sunt confirmate de o sursa oficiala. Alta informatie anunta ca doi dintre cei trei suspecti sunt frati, au in jur de 30 de ani, iar al treilea suspect este mai tanar, potrivit Reuters, citat de Le Figaro.

Cei doi suspecti in varsta de aproximativ 30 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, si au revenit din Siria in vara anului trecut. Al treilea suspect cautat este un om al strazii nascut in 1996.

Cel putin 12 persoane au murit miercuri intr-un atac comis de indivizi inarmati cu arme automate si lansatoare de rachete la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo. Printre victime se numara directorul publicatiei, Stéphane Charbonnier (Charb), si alti trei cunoscuti caricaturisti - Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) si Georges Wolinski (Wolinski).

Citeste si:
Revista Charlie Hebdo, coperta ironica la adresa Simonei Halep
Revista Charlie Hebdo,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Suspect pentru uciderea din Piata Constitutiei, eliberat mai devreme