Trei persoane suspecte pentru uciderea celor 12 persoane in atentatul de la sediul revistei Charlie Hebdo ar fi fost identificate de Politia franceza, a spus Patrick Klugman, viceprimar al orasului Paris, la postul de televiziune CNN.

Cei trei indivizi locuiesc in suburbiile orasului Paris si sunt in varsta de 18, 32 si, respectiv, 33 de ani, potrivit lui Patrick Klugman.

Informatiile nu sunt confirmate de o sursa oficiala. Alta informatie anunta ca doi dintre cei trei suspecti sunt frati, au in jur de 30 de ani, iar al treilea suspect este mai tanar, potrivit Reuters, citat de Le Figaro.

Cei doi suspecti in varsta de aproximativ 30 de ani sunt originari din Pantin, o suburbie a Parisului, si au revenit din Siria in vara anului trecut. Al treilea suspect cautat este un om al strazii nascut in 1996.

Cel putin 12 persoane au murit miercuri intr-un atac comis de indivizi inarmati cu arme automate si lansatoare de rachete la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo. Printre victime se numara directorul publicatiei, Stéphane Charbonnier (Charb), si alti trei cunoscuti caricaturisti - Jean Cabut (Cabu), Bernard Verlhac (Tignous) si Georges Wolinski (Wolinski).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri