Al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor / Game of Thrones" va avea premiera pe micile ecrane americane pe 12 aprilie, potrivit unui anunt al postului de televiziune HBO, citat de Mediafax.

Reprezentantii HBO au au precizat ca la aceeasi data, pe 12 aprilie, vor avea premierele noile sezoane din alte doua seriale indragite de publicul nord-american: "Silicon Valley" si "Vicepresedinta/ VEEP". In actiunile sale de promovare a noului sezon din "Game of Thrones", asteptat cu nerabdare de numerosi fani din lumea intreaga, HBO a lansat saptamana trecuta un nou teaser pentru aceasta productie de televiziune.

De asemenea, fanii serialului "Urzeala tronurilor" vor avea posibilitatea de a viziona intr-o maniera inedita, pe marele ecran, doua episoade din acest serial. Astfel, IMAX si HBO s-au asociat de curand si au anuntat ca vor difuza ultimele doua episoade din sezonul al patrulea din "Game of Thrones" in peste 150 de cinematografe IMAX in perioada 23-29 ianuarie.

Game of Thrones, primul loc in topul celor mai piratate seriale pe Internet, in ultimii trei ani

In 2014, "Game of Thrones" a ocupat din nou primul loc in topul celor mai piratate seriale pe internet, pozitie pe care a ocupat-o si in 2012 si 2013. Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o actiune amplasata intr-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice si elementele fantastice vin in completarea actiunii din "Urzeala tronurilor".

George R. R. Martin a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

Sursa foto: hbo.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri