Discovery Life, o noua televiziune din portofoliul Discovery Communications, se va lansa in Europa pe 1 februarie, in Polonia, informeaza broadbandtvnews.com, potrivit Mediafax.

Discovery Communications a anuntat, in iulie 2014, ca televiziunea Discovery Life se va lansa in SUA pe 15 ianuarie 2015, prin rebranduirea Discovery Fit & Health. Potrivit broadbandtvnews.com, televiziunea Discovery Life se va lansa si in Europa, pe 1 februarie, in Polonia.

In Polonia, Discovery Life va inlocui Animal Planet, in timp ce televiziunea Animal Planet HD va continua sa fie disponibila pentru telespectatorii polonezi si dupa 1 februarie, conform relatarile din presa locala. Televiziunea Discovery Life va fi distribuita in Polonia prin cablu si satelit, in aproximativ 55,5% din case.

Discovery Life va face parte din portofoliul Discovery Networks, Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu si Africa (CEEMEA), o divizie a Discovery Communications. La fel ca in cazul altor televiziuni din portofoliul Discovery Networks, este de asteptat ca Discovery Life sa fie lansata ulterior si in alte tari din regiune.

Infatisand persoane obisnuite in situatii extraordinare, Discovery Life prezinta si o imagine nefiltrata a relatiilor reale - de la pacient si doctor, sot si sotie pana la parinte - copil. Totodata, Discovery Life va continua sa difuzeze cele mai de succes programe de la Discovery Fit & Health, despre sanatate si medicina, dar si programe factuale si noi serii care exploreaza cele mai neasteptate incercari ale vietii.

Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, principala companie pay-TV (cu plata, n.r.), care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonati in peste 220 de tari si teritorii. Discovery Networks CEEMEA le ofera oamenilor posibilitatea de a-si explora universul si de a-si satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD Showcase, dar si prin intermediul unor produse si servicii comerciale si educationale de top. Programele Discovery sunt difuzate in 19 limbi, ajungand la peste 261 de milioane de abonati din 105 tari, de pe trei continente.

Sursa foto: Televiziune, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri