Discovery Life, o noua televiziune din portofoliul Discovery Communications, se va lansa in Europa pe 1 februarie, in Polonia, informeaza broadbandtvnews.com, potrivit Mediafax.

Discovery Communications a anuntat, in iulie 2014, ca televiziunea Discovery Life se va lansa in SUA pe 15 ianuarie 2015, prin rebranduirea Discovery Fit & Health. Potrivit broadbandtvnews.com, televiziunea Discovery Life se va lansa si in Europa, pe 1 februarie, in Polonia.

In Polonia, Discovery Life va inlocui Animal Planet, in timp ce televiziunea Animal Planet HD va continua sa fie disponibila pentru telespectatorii polonezi si dupa 1 februarie, conform relatarile din presa locala. Televiziunea Discovery Life va fi distribuita in Polonia prin cablu si satelit, in aproximativ 55,5% din case.

Discovery Life va face parte din portofoliul Discovery Networks, Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu si Africa (CEEMEA), o divizie a Discovery Communications. La fel ca in cazul altor televiziuni din portofoliul Discovery Networks, este de asteptat ca Discovery Life sa fie lansata ulterior si in alte tari din regiune.

Infatisand persoane obisnuite in situatii extraordinare, Discovery Life prezinta si o imagine nefiltrata a relatiilor reale - de la pacient si doctor, sot si sotie pana la parinte - copil. Totodata, Discovery Life va continua sa difuzeze cele mai de succes programe de la Discovery Fit & Health, despre sanatate si medicina, dar si programe factuale si noi serii care exploreaza cele mai neasteptate incercari ale vietii.

Citeste si:
Discovery: Premiera "Dezastrul din Colectiv" este pe 13 martie
Documentarul "Dezastrul din...

Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, principala companie pay-TV (cu plata, n.r.), care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonati in peste 220 de tari si teritorii. Discovery Networks CEEMEA le ofera oamenilor posibilitatea de a-si explora universul si de a-si satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD Showcase, dar si prin intermediul unor produse si servicii comerciale si educationale de top. Programele Discovery sunt difuzate in 19 limbi, ajungand la peste 261 de milioane de abonati din 105 tari, de pe trei continente.

Sursa foto: Televiziune, Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Discovery respinge propunerea Telekom de pachet suplimentar
Setari Cookie-uri