Operatorul telecom RCS&RDS a lansat campania serviciului de video on demand Digi Play, sub denumirea „Vezi ce vrei”. Serviciul este disponibil prin platforma online Digi Online, la care utilizatorii au acces nelimitat, oriunde si oricand la o biblioteca video cu sute de filme si seriale, cu 15 lei/luna (TVA inclusa), disponibil abonatilor RCS & RDS, persoane fizice, care au contractat minim un serviciu Digi, din portofoliul companiei.

Unul dintre principalii concurenti ai „Vezi ce vrei” este Voyo, serviciu de video on demand al ProTV, dar si Seenow.ro.

Digi Play contine o baza variata de productii cinematografice care acopera preferintele intregii familii: de la filme de dragoste la actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la thriller sau filme de arta – si, in curand, productii proprii, documentare, continut dedicat copiilor, concerte, precum si programe create special pentru abonatii RCS & RDS. Oferta va fi actualizata continuu si va fi in mare parte influentata de ceea ce aleg si doresc sa vada utilizatorii Digi Play.

Biblioteca virtuala contine o selectie de productii cinematografice, cum ar fi: „Ultima judecata” („Dreed”), „Jocul lui Ender” („Ender’s game”), „Nemuritorii: Razboiul Zeilor” („Immortals”), seria completa „Piratii din Caraibe” („Pirates of the Caribbean”), „Ultraviolet” („Ultraviolet”), sau titluri din cinematografia independenta - „Cu Papa la psihiatru” („Habemus Papam”), „Melancholia” („Melancholia”), „Iubire” („Amour”), dar si seriale precum „Lista neagra” („The Blacklist”) sau „The Big C”. Cele mai recente episoade ale serialului „Lista neagra” („The Blacklist”), pot fi urmarite pe Digi Play la mai putin de 48 de ore de la premiera in SUA.

Lista completa a filmelor si serialelor disponibile pe Digi Play poate fi consultata aici. Utilizatorii care au o conexiune fixa si/sau mobila la internet si un dispozitiv fix sau mobil pot accesa continutul Digi Play, disponibil pe platforma sau in aplicatia Digi Online care poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru a beneficia de continutul disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri