Graffiti BBDO si McCann/Creative Services sunt cele doua agentii de publicitate din Romania care au anuntat ca sunt finaliste la New York Festivals 2006, unul dintre cele mai importante evenimente de gen din lume.
Printurile "Mama" si "Halloween" ale companiei Graffiti BBDO si trei creatii ale McCann/Creative Services, spoturile "Renul", printul "Hitler" si campania de print "Made in Romania" s-au calificate in ultima etapa a festivalului de la New York. Mama face parte din campania de printuri realizatade Graffiti BBDOpentru magazinele River Woods, la lansarea colectiei de primavara-vara 2006. Printul "Halloween" a fost realizat pentru brandul Guinness.

In ceea ce priveste creatiile McCann/Creative Services, "Renul" este brand al "Bergenbier", printul "Hitler", client al Comitetului National pentru Protectia Animalelor, iar campania "Made in Romania" este realizata pentru MTV. New York Festivals este una dintre cele mai importante competitii de publicitate din lume care premiaza, de aproape 50 de ani, excelenta in comunicarea creativa, informeaza NewsIn. Castigatorii competitiei urmeaza sa fie anuntati in luna septembrie, in cadrul celei de-a treia editii a Saptamanii Publicitatii de la New York.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si