Campionatul European de fotbal din 2016 va putea fi urmarit integral la Dolce Sport. Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franta vor fi transmise in direct pe canalele televiziunii detinute de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise in exclusivitate la Dolce Sport.

Vara anului 2016 va fi una mult asteptata de microbisti. Cele mai bune 24 de echipe reprezentative se vor intalni la Campionatul European din Franta (10 iunie – 10 iulie), unde si Nationala Romaniei are sanse de calificare, ocupand in acest moment primul loc in Grupa F preliminara – desi dupa un chinuit 1-0 cu Insulele Feroe. Dolce Sport este singura televiziune din Romania care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competitii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport.

Clientii Telekom Romania vor putea urmari live meciurile nu doar pe TV, ci si pe laptop, tableta sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

„Aceasta achizitie se alatura in mod firesc celorlalte mari competitii cu care ne-am obisnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei si Frantei, Liga 1 si marile intreceri ale altor discipline sportive transmise in exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Natiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box, au creat mari asteptari in randul clientilor nostri. Ne-am dorit aceasta competitie si am cumparat-o direct de la forul european pentru a oferi romanilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care speram sa participe si Nationala condusa de Anghel Iordanescu”, a declarat Vlad Enachescu, directorul general Dolce Sport.

Principalii concurenti ai Telekom Romania sunt RCS&RDS, UPC, precum si Orange si Vodafone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri