Filmul "Furios si iute 7/ Fast and Furious 7", al saptelea lungmetraj din aceasta franciza de actiune si ultima pelicula a regretatului actor Paul Walker, s-a mentinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc in box office-ul nord-american, informeaza 20minutes.fr, preluat de Mediafax.

Potrivit datelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations, acest film inspirat din universul curselor automobilistice ilegale a vandut, de vineri pana duminica, bilete in valoare de 60,5 milioane de dolari.

La fel cum s-a intamplat si cu "Cavalerul negru/ The Dark Knight", in 2012, care a devenit un fel de ceremonie funerara pentru Heath Ledger, publicul nord-american a mers in numar mare la cinematograf sa il vada pe actorul Paul Walker in ultimul sau rol. Actorul american a murit in 2013 intr-un accident de automobil la varsta de 40 de ani, inainte de incheierea filmarilor de la "Furios si iute 7". Rolul sau a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale si al fratilor starului, care au turnat cateva cadre in locul sau.

Potrivit cinemagia.ro, "Furios si iute 7" este continuarea seriei de succes in care Vin Diesel si Paul Walker isi reiau rolurile lui Dominic Toretto si Brian O'Conner. Cu cazierul curatat si linistiti alaturi de vechii lor prieteni, cei doi incearca sa isi faca o noua viata, dar totul se naruie in momentul in care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiti sa calce din nou in afara legii. Productia filmului a fost amanata aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Filmul de animatie "Acasa/ Home", regizat de Tim Johnson si produs de studiourile DreamWorks Animation, s-a mentinut pe locul al doilea, cu incasari de 19 milioane de dolari. Potrivit specialistilor in domeniu, succesul de casa al acestei pelicule se explica si prin faptul ca, de aceasta data, producatorii americani au decis sa se adreseze si publicului hispanic si celui feminin, care reprezinta un segment semnificativ din populatia din Statele Unite, impunand pe marele ecran o eroina care nu mai este o printesa blonda cu ochi albastri, nici un luptator musculos si curajos, ci o fetita creola, cu parul carliontat si tenul masliniu. Acest film de animatie a beneficiat, de asemenea, de o distributie impresionanta, iar printre actorii care si-au imprumutat vocile unor personaje din "Home" se afla cateva nume mari din industria de divertisment, precum Rihanna, Jim Parsons si Jennifer Lopez. Filmul spune povestea unor extraterestri, care, pentru a scapa de o rasa inamica, decid sa se ascunda pe Pamant.

Un film lansat la sfarsitul saptamanii trecute, "Cel mai lung drum/ The Longest Ride", a debutat pe locul al treilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 13,5 milioane de dolari. Avandu-l in rolul masculin principal pe Scott Eastwood, fiul legendarului Clint Eastwood, acest lungmetraj prezinta povestea de dragoste dintre un fost campion de rodeo si o tanara studenta.

Comedia "Mare si tare/ Get Hard" a pierdut o pozitie si a coborat pe locul al patrulea, cu incasari de 8,6 milioane de dolari de vineri pana duminica. Filmul, regizat de Etan Cohen, reuneste pe marele ecran doi actori de comedie foarte iubiti de publicul nord-american: Will Ferrell, care interpreteaza rolul unui milionar trimis la inchisoare pentru frauda fiscala si care apeleaza la unul dintre angajatii lui de culoare, interpretat de Kevin Hart, pentru a-l ajuta cu toate trucurile de care va avea nevoie pentru a supravietui pe durata incarcerarii. Desi a avut un bun demaraj in box office, multi dintre americani au criticat glumele rasiste din aceasta pelicula produsa de studiourile Warner Bros.

Filmul "Cenusareasa/ Cinderella", regizat de Kenneth Branagh, cu Cate Blanchett, Lily Collins si Richard Madden in distributie, a pierdut o pozitie si a coborat pe locul al cincilea, cu incasari de 7,2 milioane de dolari de vineri pana duminica. In aceasta noua ecranizare a basmului de Charles Perrault, produsa de studiourile Disney, tanara actrita britanica Lily James o interpreteaza pe Cenusareasa, care se indragosteste de fermecatorul print Kit, interpretat de actorul Richard Madden, devenit celebru gratie rolului jucat in serialul de televiziune "Urzeala tronurilor".

"Insurgent", al doilea lungmetraj din franciza inspirata din trilogia "Divergent", scrisa de romanciera Veronica Roth, a coborat o pozitie, pana pe locul al saselea, cu incasari de 6,8 milioane de dolari. Demascati ca fiind Divergenti - oameni care nu se incadreaza intr-una dintre cele cinci categorii ("factiuni") ale societatii - Tris (Shailene Woodley) si Four (Theo James) sunt acum in postura de fugari, vanati de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al factiunii Eruditilor. In timp ce grupurile de tradatori Neinfricati, sub comanda lui Jeanine, rascolesc ruinele orasului Chicago in cautare de Divergenti, Tris si Four strabat orasul in speranta de a-si gasi aliati printre membrii factiunilor Prieteniei, Abnegatiei, Candorii si Neinfricatilor, precum si din randurile rebelilor fara factiune, potrivit cinemagia.ro.

Filmul "Woman in Gold" s-a mentinut pe locul al saptelea, cu incasari de 5,8 milioane de dolari. Maria Altmann, o evreica refugiata ajunsa la batranete, vrea sa readuca in familie o imagine a matusii sale, expusa intr-un important muzeu din Viena. Doar ca imaginea nu e altceva decat "Mona Lisa Austriei", o pictura de-a lui Gustav Klimt, devenita celebra. Tabloul a fost luat cu forta de nazisti din casa familiei Altmann, iar Maria a fost obligata sa plece, lasand in urma tot ce a iubit. Dupa zeci de ani, ea este hotarata sa faca dreptate, potrivit cinemagia.ro.

Filmul horror "Pe urmele tale/ It Follows", regizat de David Robert Mitchell, a pierdut doua locuri si a coborat pe pozitia a opta, cu incasari de 2 milioane de dolari. "Pe urmele tale" este o
metafora deloc subtila, dar teribil de pertinenta si vizeaza efectele generate de bolile cu transmitere sexuala. Filmul lui David Robert Mitchell i-a fascinat si inspaimantat pe criticii si spectatorii de la Festivalul de la Cannes, unde a rulat in premiera mondiala in sectiunea Semaine de la Critique.

Filmul "Danny Collins" a urcat de pe locul al 17-lea pe pozitia a noua, cu incasari de 1,6 milioane de dolari. Al Pacino este starul acestui film inspirat de evenimente petrecute in realitate. El este Danny Collins, un cantaret rock care a cunoscut faima in anii '70 si care nici acum, la batranete, nu vrea sa renunte la placerile vietii de star. Cand impresarul sau (Christopher Plummer) descopera ca celebrul John Lennon i-a trimis lui Collins o scrisoare cu 40 de ani in urma, eroul decide sa schimbe directia si incepe o emotionanta calatorie care ii readuce aproape membrii familiei si il face sa o ia din nou de la capat.

Filmul "While We're Young" a urcat patru pozitii si a ajuns pe locul al 10-lea, cu incasari de 1,3 milioane de dolari. Avandu-i in distributie pe Ben Stiller, Naomi Watts, Amanda Seyfried si Adam Driver, lungmetrajul spune povestea unui cuplu ajuns la varsta a doua care doreste sa isi retraiasca tineretea, dupa ce viata lor linistita este bulversata de aparitia a doi tineri.

Foto: 1080phdwallpaper.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri