Actorul britanic Daniel Craig a primit un onorariu de 5 milioane de dolari pentru a vorbi la un model de telefon mobil al Sony, intr-unul dintre filmele lansate in franciza cinematografica "James Bond", potrivit unor informatii aparute in presa dupa atacul cibernetic comis asupra grupului Sony, potrivit Mediafax.

Continutul a peste 17.000 de e-mailuri si 30.000 de documente confidentiale, care au fost furate de piratii cibernetici din reteaua de computere a studiourilor Sony Pictures la sfarsitul anului 2014, a fost publicat pe site-ul WikiLeaks saptamana trecuta, informeaza contactmusic.com.

Potrivit unei conversatii ce a fost purtata pe e-mail, Daniel Craig a primit un onorariu de 5 milioane de dolari din partea departamentului de produse electronice al grupului Sony pentru a folosi un telefon fabricat de aceasta companie intr-o scena in care interpreta rolul agentului 007 intr-unul dintre precedentele filme din seria "James Bond".

Intr-un e-mail adresat colegilor sai, inclusiv fostului CEO al Sony Pictures, Amy Pascal, directorul de marketing al grupului Sony, George Leon, a prezentat o serie de detalii despre planurile sale in vederea semnarii unui nou contract de sponsorizare cu divizia producatoare de telefoane mobile pentru "Spectre", urmatorul film din franciza "James Bond".

"Va prezint aici o actualizare rapida si o sugestie pentru cuantumul onorariului pe care ar trebui sa il cerem. Sony Mobile ne-a transmis prezentarea video a noului telefon Z4 Phones. Aceste telefoane sunt programate sa fie lansate in perioada mai-iunie 2015. Va trimit in atasament prezentarea video ca sa puteti sa o vedeti. Barbara (Barbara Broccoli, producatoarea seriei «James Bond», n.r.) are deja aceasta prezentare si se va intalni cu Sam (regizorul Sam Mendes) si cu Daniel (actorul Daniel Craig) in curand pentru a analiza designul telefonului, iar ei ne vor transmite propriile propuneri pentru acel design. In trecut, Sony Electronics Mobile i-a platit lui Daniel Craig un onorariu de 5 milioane de dolari", afirma George Leon in acel e-mail.

El a sugerat, de asemenea, ca Daniel Craig ar putea sa primeasca din nou aceeasi suma pentru a folosi un anumit model de telefon mobil in "Spectre", daca producatorii francizei "James Bond" nu vor decide ca onorariul sa fie platit lui Ben Whishaw, interpretul personajului Q, coordonatorul departamentului de dispozitive mobile din serviciile secrete britanice.

Daniel Craig reia rolul agentului 007 in cel de-al 24-lea film din seria "James Bond", intitulat "Spectre", a carui lansare este programata pentru 6 noiembrie. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista si Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distributia filmului. Acesta este al doilea film din seria "James Bond" pe care il regizeaza Sam Mendes.

Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile, iar cel mai recent film lansat din aceasta serie, "007: Skyfall/ Skyfall", a generat incasari de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decat oricare alt lungmetraj cu agentul 007.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima data pe marele ecran in filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalti actori care au interpretat acelasi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.

Cele 23 de filme "James Bond" realizate pana in prezent au generat incasari de peste 4,1 miliarde de dolari in intreaga lume.

Sursa foto: 007.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri