Stelian Tanase a spus ca Titi Dinca a fost numit, miercuri, in functia de producator general al TVR. Intrebat de ce l-a ales pe Titi Dinca pentru a ocupa aceasta functie, Stelian Tanase a spus ca a luat decizia dupa ce a discutat cu mai multi colegi de-ai sai de la varful Televiziunii Romane.

"Am discutat cu mai multi colegi, cel putin zece (...) Si numele cel mai des pomenit de colegii mei a fost Titi Dinca. Acesta a fost un criteriu. Al doilea a fost ca trebuia sa fie cineva din interior. Am avut oferte si din afara televiziunii, producatori cunoscuti din alte televiziuni, care vor sa vina pentru ca au dificultati financiare. Nu am vrut sa aleg un om din afara televiziunii. Nu este corect, trebuie sa respect corpul profesional din TVR si am hotarat ca trebuie sa fie dinauntru", a spus Stelian Tanase.

El a mai spus ca Titi Dinca poate sa asigure continuitatea in TVR. "Are o experienta, cunoaste situatia din TVR, oamenii, departamentele (...) Sa nu inceapa sa invete acum, cum mi s-a intamplat mie ca, de un an jumate, a trebuit sa invat. A trebuit sa fie cineva care de astazi sa intre la butoane si sa se ocupe de probleme de productie", a mai spus Stelian Tanase.

Citeste si:

Cristian Zgabercea a fost suspendat la cerere, luni, din functia de producator general al Societatii Romane de Televiziune, din motive personale, dupa cum a declarat acesta pentru agentia Mediafax la momentul respectiv.

Intrebat daca, dupa ce se vor finaliza procedurile juridice care il vizeaza, isi va putea relua activitatea in TVR, Cristian Zgabercea a confirmat acest aspect.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, pe 16 aprilie, de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), procurorii DNA - Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata a lui Cristian Zgabercea intr-un dosar care il vizeaza si pe Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta. Zgabercea a fost trimis in judecata pentru fapte pe care le-ar fi comis pe vremea cand era consilier al presedintelui CJ Constanta, acesta fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu, constituire a unui grup infractional organizat si evaziune fiscala.

Sursa foto: TVR.ro