Raluca Tonciu (Pietroiu), directorul operational al Getica, unul dintre principalii jucatori pe piata de OOH (out of home media- panotaj stradal, reclame in lifturi, toalete, parcari, sali de asteptare), are nevoie de 100.000 de dolari pentru a se vindeca de cancer.

De asemenea, ea trebuie se urmeze un tratament, pretul medicamentelor fiind de circa 16.000 de lei pe luna. Managerul, in varsta de 35 de ani, trebuie sa urmeze tratamentul timp de 6-12 luni pentru ca boala sa nu evolueze.

Raluca Tonciu (Pietroiu) a fost diagnosticata cu cancer mamar in 2011, de atunci urmand un lung sir de operatii, sedinte de chimioterapie si radioterapie.

Cei care isi doresc sa o ajute sa supravietuiasca pot dona in conturile (vezi foto sus):

RO85INGB0000999900046911 (lei)

RO56INGB0000999901632122 (euro)

RO96INGB0000999902656498 (dolari)

"Acum 4 ani am fost diagnosticata cu un cancer mamar foarte agresiv si de atunci duc o lupta continua pentru viata mea. Din pacate insa in prezent boala mea a ajuns in ultimul stadiu, am multiple metastastaze osoase si doua recidive, din care ultima este inoperabila in Romania. Cu toata bunavointa medicilor, aici nu mai exista multe optiuni de terapie. Dupa tratamente facute si opiniile medicale din Romania, Austria, Turcia si Franta, cu multe ture de citostatice si radioterapie, acum am gasit o noua speranta in China, la un spital specializat in cancer. Pentru a beneficia de aceste terapii insa este nevoie de o suma uriasa, (aproximativ 100.000 USD intr-un an), pe care eu nu o pot sustine, chiar cu tot ajutorul primit pana acum. De asemenea mi-a fost recomandat un medicament, care se gaseste si in Romania, dar care costa lunar 15.459 lei (aprox 3.500 euro/luna) si pe care pot sa il iau 6 luni-12 luni si ar putea sa opreasca boala din evolutie. Medicamentul se numeste Afinitor si pot pune la dispozitie devizul obtinut de la farmacie cu costul sau", scrie Raluca Tonciu (Pietroiu) pe Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri