Wal-Mart Stores, Inc a numit Saatchi & Saatchi X (birourile Springdale, Arkansas) Agency of Record pentru a coordona serviciile de Comunicare in-store, Shopper Marketing si Strategie de comunicare Parteneri. Vice Presedintele pe Marketing si Comunicare, Julie Roehm, declara ca Wal-Mart continua sa isi dezvolte experienta in relatiile cu cumparatorii si partenerii sai, modul de comunicare si relatiile stabilite cu acestia reprezentand un lucru extrem de important pentru Wal-Mart.

Wal-Mart, Inc. detine aproximativ 3.900 de magazine si locatii SAMs CLUB in Statele Unite ale Americii, oferind serviciile lor unui numar de 127 de milioane de consumatori saptamanal. Sub conducere Wal-Mart, evolueaza un numar impresionant de 1.3 milioane de angajati americani, dintre care: 235.000 de angajati trecuti de 55 de ani, 225.000 afro-americani si 150.000 de hispanici. De asemenea, dintre angajatii Wal-Mart 815.000 sunt femei.

Cu privire la colaborarea cu Saatchi & Saatchi X, aceiasi Julie Roehm, declara: Am fost foarte multumiti de rezultatele oferite de catre Saatchi & Saatchi X, ca partener in proiectele de in-store marketing. Suntem de parere ca putem obtine rezultate si mai bune prin introducerea agentiei intr-un aranjament AOR

Reprezentand Saatchi & Saatchi X, CEO Andy Murray, declara: Pentru shoppers, obiectivul nostru este de a prezenta magazinele Wal-Mart ca fiind o experienta mai usoara, mai placuta, intuitiva si valoroasa. Este vorba despre comunicarea in toate punctele in care consumatorii interactioneaza cu Wal-Mart.

Pentru parteneri, Saatchi & Saatchi X, trebuie sa dea dovada de multa intuitie, idei creative si implicare pentru a maximiza experienta de shopping pe categoria/produsul respectiv in Wal-Mart
.
Suntem fericiti ca pe parcursul celor sapte ani de colaborare, relatia noastra cu Wal-Mart, a fost pozitiva, in continua crestere. Prin angajarea intr-un contract in care reprezentam acest brand suntem in pozitia de a accelera procesul creativ si de a imbunatati performanta si imaginea Wal-Mart fata de cumparatori si parteneri

Detalii despre Wal-Mart

Wal-Mart stores, Inc. administreaza magazinele Wal-Mart, Hipermarketuri, piete invecinate si cluburi Sams, in Statele Unite. Compania opereaza de asemenea in argentina, Brazilia, Canada, China, Costa Rica, El Salvador, Germania, Guatemala, Honduras, Japonia, Mexic, Nicaragua, Puerto Rico, Corea de Sud si Marea Britanie. Actiunile companiei sunt listate la bursa din New York si NYSE Arca, avand ca simbol WMT.

Detalii despre Saatchi & Saatchi X

Saatchi & Saatchi X - o retea de peste 28 de birouri specializate in cresterea diferentiata a brandurilor prin comunicarea specializata la punctele de vanzare si in punctele de interferenta dintre shoppers si brand (producator sau retailer)

Compania are o experienta diversa, de la domenii precum arhitectura pana la antropologie si publicitate si lucreaza in medii la fel de diverse precum prototipuri de retail design, sisteme de comuncare in magazine, si evenimente. Saatchi & Saatchi X sustine clienti internationali precum Wal-Mart, Procter & Gamble, Novartis si American Express, pentru a atinge vanzari maxime si pentru a deveni marcile preferate in magazine. Saatchi & Saatchi X isi are sediul in nordul Arkansasului, si opereaza in 24 de tari pe teritoriul Americii, Americii Latine, Europa, Asia, Orientul Mijlociu si Africa de Sud. Saatchi & Saatchi X este cea de-a patra cea mai mare agentie de publicitate din lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri