Cineastul american Woody Allen a spus ca a facut o "eroare catastrofala" atunci cand a semnat contractul in baza caruia va trebui sa regizeze un serial TV pentru serviciul video al site-ului Amazon, informeaza bbc.com.

Woody Allen, in varsta de 79 de ani, a acceptat la inceputul acestui an sa scrie si sa regizeze primul sau serial TV din cariera, o productie in sase parti, pentru grupul online Amazon. "Fac tot ce pot eu mai bine pentru acest proiect, insa nu ar fi trebuit niciodata sa semnez contractul", a declarat cineastul american, la Cannes, unde isi promoveaza cel mai recent lungmetraj al sau, intitulat "The Irrational Man", relateaza Mediafax.

"Credeam ca sase jumatati de ora vor fi o treaba usoara, dar nu este deloc asa. E foarte greu. Nu sunt bun la asa ceva, ma chinuiesc. Ar putea fi o rusine de dimensiuni cosmice. Sper doar sa nu-i dezamagesc pe cei de la Amazon", a adaugat celebrul regizor american.

Atunci cand grupul Amazon a anuntat in luna ianuarie ca Woody Allen va regiza pentru serviciul sau online un serial TV, regizorul a facut o serie de comentarii autoironice despre implicarea sa in acest proiect online: "Nu stiu cum am reusit sa ma bag in asa ceva. Nu am nicio idee si habar nu am cum sa incep. Dupa parerea mea, lui Roy Price (vicepresedintele Amazon Studios, n.r.) ii va parea rau".

Denumit deocamdata "Untitled Woody Allen Project" ("Proiectul fara titlu al lui Woody Allen"), noul serial va fi scris si regizat de cineast si va fi difuzat in exclusivitate de serviciul online Prime Instant Video, in Statele Unite, Marea Britanie si Germania, in 2016.

Woody Allen a realizat peste 48 de filme intr-o cariera de 58 de ani si este cunoscut pentru personajele sale nevrotice si comice, devenite o veritabila marca personala si care sunt adeseori interpretate chiar de el. Cineastul american a castigat Oscarul pentru cel mai bun scenariu original in 1986, pentru filmul "Hannah si surorile ei/ Hannah and her Sisters", si acelasi premiu pentru filmul "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris" din 2011. Pentru filmul "Annie Hall", din 1978, Woody Allen a fost recompensat cu doua premii Oscar - la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun scenariu original". In 2014, filmul sau "Blue Jasmine", a castigat un premiu Oscar din trei nominalizari, iar Woody Allen, a primit si un Glob de Aur special pentru intreaga cariera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri