Noua perchezitii au loc, luni dimineata, in Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12,3 milioane de lei, anunta Ministerul Public.

Potrivit unui comunicat transmis, luni dimineata, de Ministerul Public, procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie fac cercetari intr-un dosar penal privind fapte de evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA.

In acest dosar, luni dimineata au loc noua perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov.

”In circuitul infractional sunt angrenate 35 de societati comerciale romanesti, cu implicare in activitati de tip media, prin care s-au stabilit, de catre reprezentantii acestora, impozite, taxe si contributii, avand drept rezultat obtinerea fara drept a unor sume sau restituiri de la bugetul general consolidat al statului. Activitatile cu caracter infractional s-au derulat in perioada aprilie 2012 - martie 2014, existand indicii de savarsire a faptelor de catre mai multe societati comerciale cu obiect de activitate similar”, mentioneaza sursa citata, precizand ca prejudiciul este estimat la 12.300.000 de lei.

Foto: Shutterstock / publishing print

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri