A venit timpul si pentru un nou 200 Best Ilustrators. Si nu oricum. In aceasta editie, design-ul cartii va fi realizat de catre o persoana din Romania. Mai mult, aceasta va fi instruita de insasi Walter Luerzer la Viena. Cine a spus ca romanii nu sunt creativi s-a inselat. Iata si dovada. Walter Luerzer este in cautarea unui graphic design-er din Romania, care sa-si puna ideile si talentul la bataie. Si unde poti fi mai creativ daca nu in Viena alaturi de unul dintre oamenii care si-au lasat amprenta in domeniul publicitatii internationale. Cu nu mai putin de 3 agentii de publicitate infiintate “TBWA”, “Lowe, Luerzer” si “Luerzer, Conrad” (care a devenit apoi “Luerzer, Conrad si Leo Burnett”), o revista si un job de profesor cu norma intreaga, Luerzer este si va ramane unul dintre cei mai apreciati profesionisti ai publicitatii.

200 Best Illustrators va prezenta lucrarile celor mai buni ilustratori din lume intr-un volum de peste 400 de pagini. Anuarul va aparea in martie 2007 fiind distribuit in peste 100 de tari, inclusiv in Romania.

Incepand cu anul 2000 revistele si cartile Luerzer’s Archive se distribuie si in Romania. Rospotline este distribuitorul oficial pe Europa de Est pentru Luerzer’s Archive, fiind raspunzator si de alte proiecte ale grupului media, printre care promovarea la nivel international a proiectului Student Contest, si pastrarea legaturii cu asociatiile locale de publicitate din intreaga lume.