La implinirea a 15 ani de activitate pe piata romaneasca de comunicare, Graffiti BBDO isi consolideaza pozitia de jucator de top, in permanenta conectat la noile valuri ale publicitatii, printr-o infuzie de forte proaspete. Ofensiva Graffiti BBDO va fi condusa incepand din aceasta luna de Catalina Cernica, din pozitia de Managing Director.
Graffiti BBDO trece in prezent printr-un amplu proces de consolidare a resurselor si atragerea celor mai bune talente de pe piata, in linie cu obiectivul de a livra partenerilor sai solutii creative cu impact la nivelul performantelor de business ale brandurilor aflate in portofoliul agentiei. Forte proaspete se vor alatura echipelor de seniori din principalele departamente (Creatie, Strategie, Client Service, Productie) - oameni cu valoare profesionala recunoscuta in industrie si avand un potential clar de a dezvolta conturile agentiei.

Catalina Cernica, noul lider al echipei, este un produs 100% Graffiti BBDO, unul dintre cele mai bune exemple ale viziunii BBDO de a creste si sustine membrii de valoare ai echipei. Acest proces a inceput in 1997, cand Catalina s-a alaturat echipei de Client Service, pe care a si coordonat-o in ultimii doi ani din pozitia de Client Service Director, anunta un comunicat al agentiei.

Catalina Cernica a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC), unde si colaboreaza de 7 ani ca profesor asociat (cursul de anul II Managementul Publicitatii), precum si Academia de Studii Economice, Facultatea de Finante-Banci.

Dan Moraru va lucra in continuare strans cu echipa Graffiti BBDO si va sustine dezvoltarea celorlalte discipline de comunicare ale agentiei.

Graffiti BBDO este prima agentie de publicitate din Romania, infiintata in 1991. Afiliata din 1992 la reteaua BBDO, Graffiti BBDO este unul dintre liderii pietei locale de comunicare, in mod constant premiata atat la festivaluri de creatie - Epica, New York Festivals, AdOr cat si la competitii ale eficientei EFFIE Awards Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri