Din toamna acestui an, in Iulius Mall, bucovinenii vor beneficia de un cinematograf Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania. Cunoscutul lant international de multiplexuri va deschide la Iulius Mall Suceava 8 sali complet digitalizate, cu peste 1.300 de locuri.

Cinematograful din Iulius Mall Suceava va ocupa o suprafata de aproximativ 2.500 mp, oferindu-le bucovinenilor posibilitatea de a viziona cele mai noi filme de la Hollywood, disponibile si in format 3D.

Grupul de companii Iulius este cel mai mare dezvoltator si operator roman de centre comerciale de tip mall, cu o experienta de peste doua decenii in retail-ul modern. Portofoliul companiei include o suprafata de peste 255.000 mp inchiriabili. Ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi si patru mall-uri care functioneaza sub brandul Iulius (in Iasi, Timisoara, Cluj si Suceava), reprezinta principalele proiecte ale companiei. Anual, peste 58 de milioane de persoane vin la cumparaturi si isi petrec timpul liber in mall-urile grupului de companii Iulius.

Iulius Mall Suceava a fost deschis in 2008, in urma unei investitii de peste 60 de milioane euro, revolutionand piata regionala de retail prin mixul de shopping-dining-entertainment. Cei aproximativ 50.000 mp inchiriabili gazduiesc peste 150 de magazine.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea cel mai extins lant de cinematografe din Europa. Cinema City opereaza 18 multiplexuri, cu 168 de sali si 32.449 de locuri.

Cineworld Group este prezent in 9 tari, detinand 205 multiplexuri cu 1.890 sali, printre care se numara 23 de sali IMAX si 9 sali 4DX. Primul cinematograf al grupului a fost deschis in 1930 in Haifa, Israel, compania extinzandu-se in Europa Centrala in 1997 si intrand in Romania in 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri