Managerul lucreaza de la fondarea Oxygen in 2010, de-a lungul anilor creand si implementand strategii si proiecte de comunicare corporativa si PR de brand pentru marci locale si internationale din sectoare precum bunuri de larg consum (FMCG), IT&C, industria medicala, imobiliare si divertisment.

“Am intrat intr-o noua etapa a evolutiei noastre si unul dintre pasii importanti a fost crearea unei pozitii strategice in cadrul agentiei, pentru a ne putea dezvolta si a ne mentine agilitatea in piata”, a declarat Tereza Tranakas, fondator si managing partner al Oxygen.

Ruxandra Marin si-a inceput cariera in comunicare in urma cu 12 ani in cadrul Orange Romania. Inainte de a se alatura echipei Oxygen, ea a ocupat functia de account manager in cadrul agentiei Civitas Global Ketchum, unde a coordonat timp de aproximativ doi ani activitatea de comunicare pentru clienti din diverse industrii.

Citeste si:

Oxygen este unul dintre principalii jucatori pe piata locala de relatii publice, cu afaceri de 1,1 milioane de euro anul trecut.
Compania are in portofoliu 25 de clienti branduri locale si internationale, printre acestia numarandu-se Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne, Luxoft, Siniat, Baneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Pavilionul Romaniei la EXPO Milano 2015.

De la inceputul acestui an, compania a castigat clienti precum Baneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Luxoft, unul dintre principalii furnizori de solutii de dezvoltare software si solutii IT si Siniat Romania, unul dintre producatorii si furnizorii de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi.

Anul trecut Oxygen s-a alaturat retelei internationale de comunicare Global One Communication (GOC), care reuneste o serie de agentii independente din Europa, cu prezenta globala.