News Corp., compania care detine FOX, a schimbat seful televiziunii, pe Gail Berman, cu Peter Liguori, fostul presedinte si CEO al unui post de televiziune prin cablu, FX.

Liguori a preluat cu citiva ani in urma un FX aproape mort si l-a transformat in televiziune cu audiente mari si premii numeroase.

Mai-marii News Corp. spera ca noul sef sa poata face minuni si la FOX, avind in vedere faptul ca FX, spre deosebire de FOX, era un canal de nisa. Berman, fosta sefa, a adus pe post reality show-uri care frizeaza limita bunului-simt, dar si seriale de succes. Dupa o zi in noua functie, Liguori a declarat ca nu are inca un plan clar asupra schimbarilor de grila. Acesta are de ales intre o mica ajustare, mai tirziu, la toamna, si o schimbare totala cit mai curind.

Continuitate

Presedintele News Corp. Peter Chernin considera ca e bine ca Berman sa fie lasata sa isi termine proiectele, pentru ca Liguori sa porneasca cu dreptul, neavind nevoie sa se ocupe de ceea ce era deja inceput. Fosta sefa a fost agreata de conducere, insa recentele temeri ca genul de umor preferat de ea este diferit de cel al publicului, in mare majoritate masculin, i-au facut pe cei de la News Corp. sa ii caute inlocuitor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Theresa May, ingrijorata de comploturile parlamentare in cazul Brexit