Bucurenci era membru al cabinetului si consilier de comunicare din octombrie anul trecut.

"Luni este ultima mea zi de lucru la Comisia Europeana. A fost o experienta din care am invatat enorm si ii sunt recunoscator Comisarului Corina Cretu pentru ca mi-a oferit acum un an aceasta sansa. De saptamana viitoare imi reiau activitatea de training si consultanta la Khastalia si astept sa ne revedem la cursuri, la conferinte sau pe blog", a scris Bucurenci pe Facebook.

El a precizat pentru Hotnews ca a luat aceasta decizie de comun acord cu Corina Cretu pentru ca si-a dorit sa isi reia cariera de antreprenor.

Bucurenci este activist civic, consultant, trainer de comunicare si fost jurnalist. Inainte de a obtine un MBA de la Universitatea Stanford (2013), a construit doua dintre cele mai cunoscute ONG-uri de mediu din Romania, Salvati Delta Dunarii si MaiMultVerde. Are 12 ani de experienta ca editorialist in presa scrisa si a produs si prezentat, timp de 7 ani, emisiuni de televiziune pentru canale publice si private. Si-a inceput cariera la British Council Romania unde a coordonat programele new media si a fost director de comunicare al UK-SE European Forum.