Spotlight Advertising semneaza noua campanie de promovare a brand-ului Osteovit din portofoliul Sicomed SA. Campania a revenit agentiei Spotlight in urma unei licitatii organizate la inceputul anului de catre Sicomed, cel mai mare producator de medicamente din Romania.

Osteovit aduce pe piata romaneasca o combinatie de Calciu si vitaminele necesare fixarii acestuia in oase, ce asigura o structura osoasa sanatoasa necesara tuturor, indiferent de varsta.
Punctul de plecare al conceptului consta in faptul ca oamenii ignora sau uita lucrurile cu adevarat importante, esentiale vietii. Mesajul, stricto sensu, este ca fara o structura de rezistenta sanatoasa, nu ne putem bucura de viata. Valorile ei - dragostea, intelepciunea, bucuria, forta nu pot fi sustinute decat printr-o stare buna a sanatatii, printr-un sistem osos sanatos. Osteovit, supliment alimentar de calciu si vitamine vine astfel cu solutia.

Imbinand accente calde-emotionale cu perspectiva rece-stiintifica, realizarea campaniei Osteovit reformuleaza stravechiul dicton Mens sana in corpore sano. La baza sta transpunerea in cuvinte si imagini a dualitatii specifice farmaceuticii, vazuta ca imbinare de stiinta si grija, de rational si afectiv.
Suporturile alese pentru promovarea Osteovit sunt televiziunea si presa scrisa, posturile TV alese in concordanta cu target-ul fiind ProTV, AcasaTV si TVR1.

Campania este semnata de: Bogdan Plesa (CD & CW), Catalin Stanescu (ECD), Bogdan Diaconu (AD), Adrian Stanculet (AD), Teodor Cucu (AM), Andreea Lupu (SP). Spotul TV a fost realizat in colaborare cu casa de productie MaxMedia si regizorul italian Franco Parroni.
Din partea Sicomed, proiectul a fost coordonat de Robertina Cosac Marketing Manager si Dorina Serban Product Manager.

Spotlight Advertising este o agentie de publicitate full service care are in portofoliu clienti ca: Sicomed, Jidvei, Mondial, Vel Pitar, KFC si altii.

Sicomed S.A. este cel mai mare producator de medicamente din Romania si este unul dintre principalii jucatori de pe piata farmaceutica romaneasca. Dintre brand-urile cele mai cunoscute ale companiei amintim: Algocalmin, Antinevralgic sau Dicarbocalm.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri