"Prea multa fericire" de Alice Munro, "Doamna cu catelul" de A.P. Cehov, "Babbit" de Sinclair Lewis, "America" de Frantz Kafka si "Maestrul si Margareta" de Mihail Bulgakov sunt o parte dintre titlurile ce vor face calatoria cu masinile de taxi si mai placuta.

Cartile vor fi disponibile in zeci de masini de taxi Meridian si vor fi inlocuite lunar cu alte titluri noi.

Scopul campaniei este acela de a incuraja lectura, transformand orice moment si loc intr-o ocazie pentru a citi. "Ne aflam deja la a treia campanie realizata alaturi de editura Litera, dorind de fiecare data sa incurajam lectura si sa le oferim clientilor nostri un dar pretios: momente de relaxare in compania celor mai apreciate carti din literatura universala. Biblioteca mobila este un concept inovativ, prin care calatorii au ocazia de a citi cateva pagini pana la destinatie. Speram ca initiativa noastra sa fie bine primita de clientii meridian Taxi", spune Lucian Marin, director executiv Meridian Taxi.

Grupul Litera implineste, anul acesta, 25 de ani de activitate. De la infiintare si pana acum, Litera a editat 4.300 de titluri, intr-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare.